085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Delft

Specialist in spacken in Delft

Wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken met spack? Dit is een snelle, eenvoudige en goedkope manier om voor een fraaie uitstraling van uw woning te zorgen. Spackwerk wordt standaard in het wit gedaan, maar kan tegenwoordig tegen een meerprijs in alle kleuren worden aangebracht. Wilt u gebruikmaken van deze vorm van spuitwerk? Voor een spackbedrijf in de regio Delft kunt u terecht bij onze vakmannen.

Plafond of muren spacken

Wanneer u voor spackwerk kiest, bent u verzekerd van een onderhoudsarm en kwalitatief resultaat. Misschien bent u bang dat spuitwerk voor overlast en rommel in huis zorgt. Maar doordat wij alles goed afplakken, kunt u erop vertrouwen dat u niet te maken krijgt met verf op ongewenste plekken in uw woning.

Spack wordt in twee lagen aangebracht. Na de eerste laag wordt er afgemest: we egaliseren de ondergrond en werken daarbij mogelijke oneffenheden weg. Bij de tweede laag wordt er een korrellaag aangebracht. Voor de korrel kan uit diverse diktes worden gekozen. Een grove structuur laat een muur er extra uitspringen, een fijne korrel is geschikt voor een gladde ondergrond.

Wilt u een muur of plafond spacken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als ervaren spacker kunt u op ons rekenen!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606