0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Delft

Specialist in spacken in Delft

Wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken met spack? Dit is een snelle, eenvoudige en goedkope manier om voor een fraaie uitstraling van uw woning te zorgen. Spackwerk wordt standaard in het wit gedaan, maar kan tegenwoordig tegen een meerprijs in alle kleuren worden aangebracht. Wilt u gebruikmaken van deze vorm van spuitwerk? Voor een spackbedrijf in de regio Delft kunt u terecht bij onze vakmannen.

Plafond of muren spacken

Wanneer u voor spackwerk kiest, bent u verzekerd van een onderhoudsarm en kwalitatief resultaat. Misschien bent u bang dat spuitwerk voor overlast en rommel in huis zorgt. Maar doordat wij alles goed afplakken, kunt u erop vertrouwen dat u niet te maken krijgt met verf op ongewenste plekken in uw woning.

Spack wordt in twee lagen aangebracht. Na de eerste laag wordt er afgemest: we egaliseren de ondergrond en werken daarbij mogelijke oneffenheden weg. Bij de tweede laag wordt er een korrellaag aangebracht. Voor de korrel kan uit diverse diktes worden gekozen. Een grove structuur laat een muur er extra uitspringen, een fijne korrel is geschikt voor een gladde ondergrond.

Wilt u een muur of plafond spacken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als ervaren spacker kunt u op ons rekenen!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606