0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Delft

Specialist in wandafwerking

Niet alleen voor schilderwerk kunt u onze medewerkers inschakelen. Zoals u aan onze bedrijfsnaam al kunt zien, zijn wij eveneens gespecialiseerd in andere vormen van wandafwerking. Om welk type woning of kantoorpand het ook gaat: wij kunnen de wanden vakkundig voor u afwerken. In Delft en omgeving zijn we u met plezier van dienst.

Mogelijkheden muurafwerking

Naast het sauzen en schilderen van muren zijn er diverse mogelijkheden voor kwalitatieve muurafwerking. Twee veelgebruikte opties zijn spacken en spuitwerk. Wilt snel en effectief uw muur afwerken? Bij spacken en ander spuitwerk wordt er, in tegenstelling tot met de hand schilderen, niet met kwasten gewerkt. In plaats daarvan worden er spuitmachines gebruikt. Dankzij deze methode kunnen grote oppervlakken in een korte tijd afgewerkt worden. Bovendien zorgt spuitwerk voor een egale dekking, waardoor oneffenheden voorkomen kunnen worden.

Uw expert in Delft en omstreken

Zoekt u een expert in Delft of omgeving die de wand- en plafondafwerking vlug en professioneel voor u regelt? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we elk project voor u verzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag alles over!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606