085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Delft

Specialist in wandafwerking

Niet alleen voor schilderwerk kunt u onze medewerkers inschakelen. Zoals u aan onze bedrijfsnaam al kunt zien, zijn wij eveneens gespecialiseerd in andere vormen van wandafwerking. Om welk type woning of kantoorpand het ook gaat: wij kunnen de wanden vakkundig voor u afwerken. In Delft en omgeving zijn we u met plezier van dienst.

Mogelijkheden muurafwerking

Naast het sauzen en schilderen van muren zijn er diverse mogelijkheden voor kwalitatieve muurafwerking. Twee veelgebruikte opties zijn spacken en spuitwerk. Wilt snel en effectief uw muur afwerken? Bij spacken en ander spuitwerk wordt er, in tegenstelling tot met de hand schilderen, niet met kwasten gewerkt. In plaats daarvan worden er spuitmachines gebruikt. Dankzij deze methode kunnen grote oppervlakken in een korte tijd afgewerkt worden. Bovendien zorgt spuitwerk voor een egale dekking, waardoor oneffenheden voorkomen kunnen worden.

Uw expert in Delft en omstreken

Zoekt u een expert in Delft of omgeving die de wand- en plafondafwerking vlug en professioneel voor u regelt? Dan bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we elk project voor u verzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag alles over!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schilder die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606